BMW achterklep draadboom reparatie

Is de draadboom van uw BMW E61 versleten? Wij kunnen deze tegen een zeer scherp tarief repareren. Wij van Budding Auto’s kennen geen lange wachttijden! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

BMW E87 en E90 modellen ABS ring vervangen/reparatie

Problemen met de ABS ring van uw BMW E87 of E90? Of is de ABS ring helemaal kapot? Wij kunnen de ABS ring snel en tegen een zeer scherpe prijs van € 120,- al vervangen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een email sturen naar info@buddingautos.nl

Lees verder

Luchtbalg reparatie BMW E61, F11, E70 of E71

Heeft u problemen met de luchtbalg van uw BMW E61, F11, E70 of E71? Wij van Budding Auto’s vervangen deze al voor € 325,- incl. BTW per kant. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Lees verder

Distributie ketting vervangen BMW N57 3.0 diesel

Is uw distributie ketting van uw BMW motor N57 3.0 diesel uitgerekt of deze een slepend geluid. Neem dan contact met Budding auto’s in Kootwijkerbroek op. Wij geven u graag persoonlijk advies en kennen geen lange wachttijden! Wij vervangen uw distributie ketting van uw N57 motor al vanaf € 1700,- incl. BTW! Tevens kunt u […]

Lees verder

Distributie ketting vervangen BMW N47 2.0 diesel

Is uw distributie ketting van uw BMW motor N47 2.0 diesel uitgerekt of deze een slepend geluid. Neem dan contact met Budding Auto’s in Kootwijkerbroek op. Wij geven u graag persoonlijk advies en kennen geen lange wachttijden! Wij vervangen uw distributie ketting van uw N47 motor al vanaf € 1700,- incl. BTW! Tevens kunt u […]

Lees verder

BMW X3 E83 4×4 ABS storing en handremlampje brand

Heeft u een BMW X3 E83 4×4 en krijgt u de storing ABS in combinatie met het handremlampje. Dan kunnen wij bij Budding Auto’s al vanaf € 150,- het tussenbak tandwiel vervangen en hiermee het probleem verhelpen. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

BMW X5 dak frame uitgesleten

Is het dak frame van uw BMW X5 uitgesleten? Wij van Budding Auto’s zijn specialist in het reviseren en repareren hiervan. Wij kunnen uw dakframe van uw X5 al repareren vanaf € 250,- incl. BTW. Voor meer informatie neem dan contact met ons op!

Lees verder

BMW E91 of E61 voor en achterste dak revisie

Heeft u problemen met het voorste en/of achterste open dak van uw BMW E91 of E61? Wij reviseren dit al vanaf 100 euro incl. BTW. Wij kennen geen lange wachttijden! Voor meer informatie neem dan contact met ons op : 0342- 443 143 of stuur een e-mail.

Lees verder

BMW 5 GT rolgordijn panorama dak reparatie

Is het roldordijn van uw BMW 5 GT kapot of werkt hij niet naar behoren? Wij van Budding auto’s kunnen deze repareren of reviseren. Wij kunnen dit voor de BMW 5 GT al voor € 750,- incl. BTW. Vraag naar de mogelijkheden of voor een gespecificeerde offerte.

Lees verder

Ccc reparatie reboot probleem BMW

Heeft uw BMW storing of last van het reboot probleem aan uw CCC module? Wij van Budding Auto’s uit Kootwijkerbroek kunnen dit al repareren vanaf 250 euro incl. BTW. Voor meer vragen neem contact met ons op.

Lees verder

Klep seals en klep rubbers vervangen bmw

Verbruikt uw BMW veel olie of rookt hij veel? Het kan goed zijn dat uw klep rubbers aan vervanging toe zijn. Wij van Budding Auto’s kunnen deze reparatie vakkundig en snel voor u uitvoeren. Wij laten u altijd vooraf weten wat de kosten zijn. Meer informatie neem contact op met ons via 0342-443143.

Lees verder

BMW Panoramadak / Schuifdak reparatie

U kunt bij ons uw schuifdak of panorama dak van uw BMW al laten repareren vanaf €250,-. Wij kennen geen wekenlange wachttijden. Voor noodsituaties is in onze planning bijna altijd een oplossing te vinden. De complete revisie van een schuifdak van uw BMW is vanaf € 1000,-

Lees verder

Automaatbak spoelen BMW

Budding Auto’s heeft ervaren monteurs voor het reinigen en spoelen van de automaat, koppel omvormer en warmtewisselaar. Dit alles behoort tot een goed onderhoud van de auto en moet men voornamelijk zien als een voorzorgsmaatregel om problemen te voorkomen. Wij hebben wel bij diverse klanten slecht schakelende of zelf niet schakelende automaat bakken een nieuw […]

Lees verder

Roetfilter reinigen van uw BMW of Mini

Krijgt u een foutmelding op het dashboard over het roetfilter? Wij kunnen uw roetfilter reinigen hierdoor bespaart u hoge kosten, het reinigen van een roetfilter is vaak net zo goed als een compleet nieuw roetfilter. (voor het vervangen van een roetfilter moet u al snel denken aan een kosten plaatje van € 2000,-) Ook is […]

Lees verder

Wervelkleppen verwijderen van uw BMW

In uw inlaatsysteem zitten wervelkleppen deze kunnen na verloop van tijd los raken, wanneer dit gebeurt heeft u kans op ernstige motor schade. Wij kunnen dit probleem voorkomen door preventief de wervelkleppen uit te bouwen. Dit is een relatief kleine ingreep en hierdoor kunt u grote motorschade voorkomen.

Lees verder

Koelwaterprobleem bij uw BMW met V8 motor (X5, X6) 4.4 liter.

Bij sommige V8 modellen van BMW kunnen er problemen optreden met het koelwater (koelwaterprobleem) Wij van BMW service centrum kennen het probleem en kunnen het snel en vakkundig voor u repareren. Wij hebben al meerdere personen vanuit heel het land bij ons gehad met ditzelfde probleem, reparatie wordt bij ons uitgevoerd door gediplomeerde monteurs overeenkomstig […]

Lees verder

Update van software systeem voor uw BMW of Mini

Wilt u uw roetfilter uit programmeren? EGR klep? Of misschien systeem opties aan uw auto toevoegen zoals bijvoorbeeld telefoon of trekhaak? Wij kunnen al dit programmeer werk voor u uit handen nemen tegen een zeer gunstig tarief. Voor meer informatie neem dan contact met ons op, wij kennen geen lange wachttijden en helpen u graag!

Lees verder

BMW Navigatie software

Ons officieel BMW getraind personeel installeert eenvoudig de nieuwe software voor uw navigatie. Tevens doen wij ook ombouw van business naar professionele systemen. Ook installeren wij moeiteloos de NL taal van MK3 tot recent.

Lees verder

Nieuwste update BMW navigatie software

Wij hebben zojuist de laatste navigatie software binnen gekregen. Wilt u uw systeem updaten? Dit kan bij ons al vanaf € 30,00 (incl. btw) Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

Diagnose van uw BMW

Storing in het systeem van uw auto? Wij lossen dit graag voor u op met de originele diagnose apparatuur. Wij hanteren een zeer gunstig uur tarief en snelle diagnose tijden.Hebben wij het probleem gevonden… dan kunnen we dit supersnel oplossen omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben.

Lees verder

Uw BMW motor inwendig laten reinigen?

Uw BMW of Mini motor inwendig laten reinigen? Heeft u problemen van een vervuilde motor door de EGR klep? Wij van Budding auto’s kunnen dit snel en vakkundig voor u uitvoeren. De reparatie wordt bij ons uitgevoerd door gediplomeerde monteurs overeenkomstig de fabrieksvoorschriften volgende de BMW richtlijnen. Meer informatie? Neem contact met ons op en […]

Lees verder

Contact Budding

Telefoonnummer:
+31 342 443 143

Whatsapp:
+316 303 911 74
Let op het 06 is alleen voor de Whatsapp.

Email:
info@buddingautos.nl

Openingstijden:

  • Maandag – 8.00 / 17.00
  • Dinsdag – 8.00 / 17.00
  • Woensdag – 8.00 / 17.00
  • Donderdag – 8.00 / 17.00
  • Vrijdag – 8.00 / 17.00
  • Zaterdag – 9.00 / 13.00
  • Zondags gesloten

Op afspraak ook andere tijden mogelijk. Contact formulier

Aangesloten bij